Lærerbehov og undervisningsmaterialer online – TimeTex.nu

Besøg vores nye online shop!

Lærerbehov og undervisningsmaterialer, samt lærertasker og hjælpemidler!

Du kan nu købe dine arkiverings- og organiserings hjælp, billige kontorartikler, lærertasker, trolley kuffert med hjul og meget mere i vores nye online butik TimeTex.nu – meget enkelt og nemt, 24 timer i døgnet!

Besøg vores online butik og køb nemt hvad du har brug for i dit kontor eller til din klasse online.

TimeTex er en kendt og veletableret producent af undervisningsmaterialer, læremidler, lædertasker, samt stoftasker og meget mere.

TimeTex.nu producerer produkter, som er til lærere og undervisere og udviklet i samarbejde med lærere og undervisere.

Produkterne er brugbare i skole og institution, fremmer elevens alsidige udvikling og bidrager til et godt læringsmiljø. Samtidig har vi øje for læreren behov i hårde skoledage.

Læreren bærer rundt på mange redskaber, er tit i elevkonfrontationer og slider på sit personlige velbefindende fra tidligt om morgen til sendt på eftermiddagen – hver dag.

Vi har forståelse for den hverdag lærere, undervisere og pædagoger arbejder og vil gøre livet lettere for lærere. Et af Danmarks mest anerkendte erhverv fortjener anerkendte og afprøvede materialer der gør arbejdet så let som muligt.

TimeTex.nu har et kæmpe udvalg af skolematerialer, såsom skolemøbler i et produktsortiment på omkring 2500 varer.

TimeTex.nu sender hver dag lynhurtigt med GLS og du får fri levering ved køb over 599 kr.

Skynd dig ind på TimeTex.nu og få god rabat og gode tilbud til netop din undervisning eller din personlige stil med f.eks. elegante lærertasker eller praktiske opbevaringsmuligheder. Et vælg af produkter til skole og institution.

TimeTex.nu er bl.a. vinder af kvalitetstesten vi gennemførte med 9 forskellige online butikker i Danmark, som er blevet målt på kvalitet, brugervenlighed og hastighed. Læs den udførlige test her

Skriv et svar